Маските свалени

Нямат време за тях – влизат в решителната атака! Наложи им се да пуснат и Президента на огневата линия. С куриозното искане за нови избори по-малко от 2 месеца след като неговото служебно правителство проведе предишните. След „малки“ промени в избирателния закон. Да ви казвам ли какви точно?

Няма нужда и за стимул на групичката „морални“ интелектуалци, те вече са готови. Ей ги, ръкопляскат вън, излезли за поредната вечерна разходка. Утре ще са и на безплатното кафе. Интересно, кой го плаща, между другото? Не ми се е мяркало из нета, може да съм пропуснал.

И дежурното познато от минали подобни ситуации писмо, подписано от дежурния „интелектуален каймак“ е на лице.

Това са „хилядите“, „представители“ на българския народ. Оня, „неинтелектуалния“, на когото те ще кажат кое що да бъде. А на тях им подсказват „ТЕ“ – ония, които сега свалят маските.

Че в олигархията започва жестока битка ми стана ясно още с назначението на Пеевски. Просто нямаше друго логично обяснение. Очевидно заплахата за господстващите до сега олигарси беше толкова голяма, че без обичайната в такива случаи подготовка се наложи да атакуват. Спомняте ли си кой беше сред първите надули тръбата за протести във Фейсбук? Жената на Президента! А фразата на Ц.Цветанов в последното му изказване, че го преследва групата около Пеевски (която бързо изчезна с „актуализиране“ от публикацията на Novini.bg 😉 )? Сблъсъкът очевидно е толкова сериозен, че накара дори мафията да се притаи встрани за известно време.

Олигархията няма политически идеали или предпочитания. Тя си подбира партии, които могат да ѝ свършат работа според ситуацията на момента. В сега застрашените ясно се видя, че има и от БСП…

Нервничат, защото са стъпили на хлъзгаво. Искат предсрочни избори не за да ги спечелят, а само за да спечелят време – не са подготвили още какво ще замести ГЕРБ, а това бързо не става. Засега имат само лидер, но коя партия ще е ракетата носител още не е ясно. Подготовката обаче започва – сигурно вече сте мярнали подхвърляния, че само жена ще може да оправи България. Коя жена си е ясно, няма нужда още да казват. Не е кметицата на София очевидно. Впрочем искате ли жокер? Жената, която ни натресе министърчето Дянков…

Винаги съм се стремил да разбера мотивите на човека срещу мен. И да бъда толерантен.
Затова и не пишех доста дни. Не ми се искаше да обидя някого.
Не само аз, както констатира Влади.

Днес не съм толерантен. Имам своя гордост и самоуважение, не мога да допусна заради мълчанието ми да ме броят за интелектуалец от улицата!

Винаги съм уважавал избора на мнозинството. Сега вече не:

Този Президент не е мой, не му дължа уважение!

От днес до края на мандата му. Заявявам го официално на основание гражданските ми права!

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Коментари

 • Homoerect  On 8 юли, 2013 at 09:04

  Графе, както винаги си на ниво! Личи си старата школа!
  Само за твое сведение, под секрет, ще ти кажа, че този президент не е и мой!

 • Dundaky  On 10 юли, 2013 at 15:05

  Aми, лош президент…Опитай по-добър – в Сев. Корея – Ким Чен Внук, в Кюба – Фидел Русокастро, той и Компаниеро, Че Гобара – той май не е жив, макар че, когато го заловили предложил – „Ще съм ви по-полезен жив, отколкото мъртъв“ И не е мислел за Величието на Революцията, май….А бе, свят широк, шашкъни много.

 • Dundaky  On 10 юли, 2013 at 15:17

  Сори, но забравих най-важното. От ЕГН – то ще е…
  Та, забирай и пилонджийките и пилонджиите от пред НДК. Не са много, а минаването през Савецкия Съюз ще ги освежи. Само ще трябва апарат за мерене на кръвно налягане, дефибрилатор и носилка. И гащи, много гащи. И – чаша за зъбите.

  • Графът  On 11 юли, 2013 at 06:23

   Я, и на черните котета с мустаки пак им дошло времето! 😀
   Само дето малко са изостанали с това-онова. Между блог и кръчма има доста разлика, дундаки…
   И по-смело, няма нужда чак толкова от криене. 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: