Чукча блогър :)

Не зная какво ми стана, ама напоследък от чукча-писател станах на чукча-читател.
Дали пък не е следващият, чукчи грип?! Опасно състояние – дава сериозни усложнения като активира най-слабите места в психорганизма! Като мързела, например… 😀
Така се стигна до положението вие, милите на сърцето ми блог-приятели, да подпитвате загрижено Точка и Муниконтин какво става с мен. И с това да ме върнете с един замах в лоното блогърско. Благодаря ви!

Та, мързелувам си аз тия дни и прочитам тук там по нещо.

За книги няма да говорим – четенето е занимание самотно. 😉

За политиката – тука има, тука няма – също. Нея всички не я подминаваме, няма как. Скандали ли не щеш, намерения да ни намалят питието в чашите ли, нова кметица ли… Впрочем за един от приоритетите на новата кметица ще е следващото ми писание, че е по въпрос, който ме интересува биологично. 🙂

Тогава остава да ви разкажа някои неща, които вие (къде-къде по-заети от мен) може и да сте пропуснали. Като вече опитен чукча блогър започвам с най-дразнещото интереса, че да прочетете по-нататък и по-скучното.

@> БАН: Извънземните са около нас, говорихме с тях. (News.dir.bg)
Извънземни са отговорили на 30 въпроса, зададени от наши учени от БАН. В момента експертите анализират и разшифроват получените чрез пиктограми и рисунки отговори на въпросите.
Всички обаче са категорични, че среща с извънземните ще имаме в следващите 10-15 години.
„Те и в момента са тук около нас“, казва заместник-директорът на Института по космически изследвания към БАН Лъчезар Филипов. Според него извънземните същества ни наблюдават постоянно.
„Те не са враждебно настроени към нас, по-скоро искат да ни помогнат. Ние обаче все още не сме дорасли да осъществим пряк контакт с тях. Те са готови да ни помогнат, но ние не знаем какво да поискаме от тях при една подобна среща“, смята ученият.
Самите извънземни били категорични, че връзката с тях няма да стане чрез радиовълните, а чрез мисълта.
Извънземните ни критикуват за аморалното ни поведение, като в това влагат отношението ни към природата или по-скоро вмешателството ни в процесите, които противоречат на природата. Съществата от други измерения, планети и галактики не разбират изкуственото оплождане или козметиката, която създаваме и ползваме. Според тях по този начин противоречим на природата.
В момента Филипов изготвят стратегията си за следващия контакт, който вероятно ще бъде през пролетта.

>=> Ако питате мен, отнасям се доста сериозно към това заради „връзката с тях няма да стане чрез радиовълните, а чрез мисълта.”…

@> Сенатор на 92 години чупи рекорди (Vesti.bg)
На 18 ноември сенаторът демократ от щата Западна Вирджиния Робърт Бърд (един от най-влиятелните законодатели в САЩ) постави нов рекорд по продължителност на работа в Конгреса в цялата история на САЩ. 92-годишният Бърд е член на законодателния орган на САЩ от 20 774 дни, което прави почти 57 години. Още през 2006 г. стана рекордьор по брой подадени за Сената гласове – вече над 18 хил.
През 1989 г. Бърд председателства най-краткото в историята на Сената заседание – то продължава по-малко от 1 секунда.
За периода на службата си сенаторът е пропуснал едва 2% от заседанията.

>=> Обърнахте ли внимание? За 57 години е отсъствал само 2% от заседанията!

@> Време е Западът да се поучи от България и Полша, пише Уолстрийт джърнъл. В условията на криза мнозина настояват, че реформите в Източна и Централна Европа са отишли твърде далеч през последните 20 г. България запази плоския данък на 10% и въведе нови облекчения за инвеститорите. Това ще им донесе 2 млрд. евро преки чуждестранни инвестиции през 2010 г.
Нещо повече, когато светът излезе от рецесията, икономическият климат ще бъде много привлекателен, завършва медията.

>=> Това не го броя към политиката, а към реалността. Все пак става дума за WSJ…

@> Кризата върнала България в 1985 г.
20 години след началото на прехода българската индустрия се мъчи да достигне върховото си ниво от 1988 г. Това се е получило през миналата година, но заради връхлетялата ни глобална криза сме се върнали на нивото от 1985 г., показва анализ на Българската стопанска камара и фондация „Фридрих Еберт“.
За последните 10 години производителността на труда се е увеличила 4 пъти, а заплатите са нараснали само 2.5 пъти.
Ръстът на работната заплата в България трябва да бъде обвързан с ръста на производителността на труда, заяви директорът на фондация „Фридрих Еберт“ за България Марк Майндаурус. През последните години има известно ускоряване на ръста на заплатите, което обаче е за сметка на голямото изоставане преди това.

>=> И каква стана тя?!? Излиза, че Уолстрийт джърнъл ни хвали за дето сме успели да се закрепим в 1985-та. Това вече намирисва на политика…

@> Заснеха камъни, които се търкалят сами в „Долината на смъртта“
В. „Дейли мейл“ и в. „Дейли телеграф“ публикуваха снимки на действително търкалящи се камъни в националния парк „Долина на смъртта“ в Калифорния, предаде БТА.
В зловещата тишина и жега от 50 градуса по Целзий грамадните камъни изглежда се търкалят плавно без чужда помощ. Някои скали, тежащи около 250 фунта (1 фунт = 453,6 грама), се движат сами по права линия върху свръхравната повърхност на пустинята. На година може да изминават над 350 метра. Камъните оставят следи в пясъка на места, където почти не стъпва човешки крак.
40-годишният Фотограф Марк Бърн, който от години документира мистериозните движения на камъните, казва: „Някои от тези скали тежат колкото човек и трудно можем да си ги представим да се хлъзгат през пустинята“. Той добавя: „Те трябва да са оригиналните живи „ролинг стоунс“. Движат се през пясъка и досега никой не е разбрал напълно как го правят“.

камъни

долината на смъртта

@> Холандия въвежда такса за пробег с автомобил
Холандските шофьори ще плащат по-малко, за да си купят кола, но ще плащат такса за всеки изминат километър, съобщи Асошиейтед прес. Снощи холандското правителство одобри законопроект, според който шофьорите на автомобил от среден клас от началото на 2012 г. ще плащат такса от 3 евроцента на километър пробег. Водачите на по-тежки автомобили, които отделят повече вредни емисии, ще плащат повече. Базовата такса ще се завишава при каране на автомобил в пиковите часове.
Движението на всеки автомобил ще се регистрира с помощта на Джи Пи Ес предавател, като данните ще се изпращат в агенция за изчисляване на дължимата такса.
Едновременно с въвеждането на новата такса се премахват пътният данък и данъкът за покупка на нов автомобил, с което цената на нова кола намалява с близо една четвърт, съобщи Министерството на транспорта, цитирано от АП.
Близо 6 от всеки 10 водачи на автомобили ще бъдат облагодетелствани от новата система, сочат оценките на министерството.В същото време постъпленията в хазната ще се запазят. Автомобилите на обществения транспорт и такситата ще бъдат освободени от такса „пробег“, пише БТА.
Таксата ще се увеличава всяка година до 2018 г. и може да бъде коригирана, ако резултатите от прилагането й не отговарят на прогнозите.

>=> Ръкопляскам на подхода за решаване на проблеми. С един удар намаляване пътният трафик, задръстванията, смъртните случай при пътни катастрофи, въглеродните емисии и в същото време справедливост – плаща само който потребява! Дали ако някой реши да въвежда такава такса у нас ще се сети за премахване на пътния данък и данък за покупка на нов автомобил?

@> Храни куче да те съди (The Sun)
Съд в Северозападна Англия забрани на британец да отглежда домашни любимци в следващите 10 години, защото далматинецът му станал прекалено дебел. 40-годишният мъж Джон Грийн, жител на Макълсфийлд в графство Чешър, проявил изключителна безотговорност към кучето си Барни и го хранел с чипс и шоколад. Само за три месеца то станало в пъти по-дебело от нормалното за неговата порода и достигнало 70 кг, пише местният таблоид „Сън“. Кучето било отнето от собственика, подложено на диета и упражнения и отслабнало с 30 кг.
Съдът констатирал известни смекчаващи вината обстоятелства, защото мъжът се отнасял към Барни повече като към приятел, отколкото като куче, и не е разбирал, че му вреди.

куче

>=> Тук само голяма 😀

@> Медведев: Аз съм особен блогър
Имам свой блог, следователно съм блогър. Вярно, особен вид блогър, заради специфичното ми политическо положение, но все пак блогър. Така че, не виждам нищо обидно, когато ме назовават така“, обясни Медведев. „А и няма нищо лошо човек, дори ако е президент, да поддържа свой блог. Много лидери по света, мои колеги, също поддържат свои блогове“.
„Забелязах, между другото, че и моят блог започна някакъв самостоятелен живот, хората вече общуват помежду си, и аз много се радвам на това.”
На 7-ми октомври 2008 година Дмитрий Медведев създаде първия в историята Интернет-дневник на държавен ръководител. От тогава той стана един от най-популярните блогери на Рунет – руската част на световната мрежа. Блоговете на Дмитрий Медведев в интернет сайта Лайв джърнъл известен като трибуна за руската опозиция., на сайта на Кремъл и новия му видеоканал представляват единна мрежа, в които президентът публикува за обсъждане най-важни и актуални, според него, теми. Всекидневно с тях се запознават близо 40.000 юзери.
Въпреки съмненията на скептици, обратната връзка възникна моментално. Както отбелязват в обкръжението на Дмитрий Медведев, на работата във виртуалното пространство той посвещава най-малкото 2 часа дневно. Прочита всички коментари в своите блогове – често пъти доста критични, и след това издава наредби на съответни лица да изяснят положението.
Ще отбележим, че страницата на Дмитрий Медведев в „Живо списание“ беше създадена на общи основания. Държавният ръководител плаща три условни единици (близо 3 долара или 100 рубли) месечно за ползване на тази Интернет-площадка.
RUVR, 19’
>=> Браво, колега! 🙂

Да спирам ли, а? 🙂
За световния ден на тоалетната няма да пиша (макар, че има какво). Само въздъхвам с облекчение: слава Богу, не съвпада с националния ни празник… 🙂

_________________________
Моля, щракнете 🙂 си впечатлението от написаното:

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Коментари

 • deni4ero  On 24 ноември, 2009 at 23:46

  😀 welcome!

 • Муниконтин  On 25 ноември, 2009 at 01:12

  Добре ти се е отразило чукчачитателството! 😀 Я виж какви интересни неща си открил за нас чукчамързеланковците! 😉

 • morrt  On 25 ноември, 2009 at 07:45

  Отново на линия. 🙂

 • mislidumi  On 25 ноември, 2009 at 14:42

  🙂 ама тези камъни сигурно някой ги бута 🙂 🙂

 • Графът  On 25 ноември, 2009 at 19:20

  Нямам никакво предположение, mislidumi. Очевидно никой няма. Надали някой ще ходи да ги придвижва тайно в тази адска обстановка. И за какво? При това не става дума за новопоявило се явление.

  Предлагам на всички: хрумне ли ви обяснение, напишете го! Каквото и да бъде – засега явно няма никакво.

  Да си призная, откакто видях снимките все тези камъни са ми в главата… 🙂

 • Поли Козарова  On 25 ноември, 2009 at 22:03

  Добре дошъл и от мен в лоното на чукчите-писатели. Светът е чудесно място, а едно от най-хубавите му неща е, че е пълен със загадки.

 • Муниконтин  On 25 ноември, 2009 at 23:13

  Може би голямата температурна разлика между деня и нощта? Но от друга страна на снимките изглеждат доста ръбести… ако бяха овални, щеше да е друго…
  😀 И в моята глава заседнаха пустите му камъни 😉

 • metchocayti  On 26 ноември, 2009 at 19:56

  Откак попаднах на Вашия блог,скъпи ми Графе, и аз май отивам към чукчаблогърстването,толкова ми е интересно да прочета всичко, което е там.И от сърце Ви благодаря за тоя полет над нашите и световните медии,наистина великолепно Сте успели да отделите зърното от плявата.Та и аз като Муниконтин съм чукчамързеланка по отношение на четенето на пресата,но пък от друга страна си мисля,че щом като някой се е захванал с тоя Велик Труд, може само да му свалим шапка и да се ползваме от споделеното,да изказваме мнения и да разказваме за личната си опитност по зададените теми.С две думи-ДА ОБЩУВАМЕ, което е и целта на занятието.Може пък да не е вярно, че Истината се ражда в спора,а? Аз лично не помня някой спор да е довел до някоя Истина.В моя живот без метафори те такова животно нема 🙂 !Само се изчерпваш емоционално и психически и все си оставаш недоразбран.
  А сега по темите.Разравям базата данни на паметта си и откривам, че за всичко гореспоменато мога да кажа нещо.Нали знаете, много чело-много знае!…Ще подмина със симпатия Медведев,Сенатора и охраненото куче-приятел.И свързвам веднага търкалящите се камъни и разговорите с извънземните.Това, което ги свързва, според мен , е подчертаното от Графа- Енергията на Мисълта.Давам си сметка,че великият Айнщайн е работил само с 10ина% от мозъчните си възможности и ако приемем, че той е един вид връх в човешкото мислене, то останалите 90% си остават неразработени.Това телепортация,телекинеза, левитация,ясновидство,ясночуване,телепатия,квантова физика,материализация на различни неща направо от „нищото“ и всичко непонятно, за което се сетите,е в тия 90% неразработени човешки възможности. Т.е.те са разработени, но поединично,в отделни човешки индивиди,и доказателства за всяко от тях има предостатъчно и по света, и у нас.Дето се вика, Всеки Луд с Номера си, но на съответното място в Общочовешкия организъм.За пример, че можем всичко това,ако поработим върху себе си.
  Познавам архитект Мариана Везнева, която разчита пиктограмите и рисунките.Тя е приемащ екстрасенс от висш порядък.Да си приемащ екстрасенс означава, че си ясночуващ човек,който приема мисловно Познанието,записва го и го предава на хората във вид на книги.Г-жа Везнева е издала досега много книги.За прераждането,за значението на Свещената Глаголица,където Всяка Буква отговаря и разказва за 100 години от историята на най-новата България-нашата България(и бъдете спокойни за 2012г., деца,още сме на буквата Л!),за Истинската история на Моцарт и Салиери и „Вълшебната Флейта“,за Живота, разглеждан като шахматна партия,и други преинтересни нещица,които бихме могли да правим,ако ги поставим на фокус,вместо да си губим времето с всекидневни и отклоняващи ни от Човешката Същност и Задача глупости.Стана така,че веднъж тя ми гледа на кафе за минал живот, за да си доизясня пътя в сегашния.Това гледане е описано в книгата и „По Спиралата на Еволюцията“ под заглавие „Случаят К.Д.“заедно с много други случаи в главата за обяснение на прераждането като причина и следствие.Там, обаче,не е записано изречението,което ми изясни целия ми интимен и за много мои близки съвсем непонятен семеен живот, а именно:“Тогава с твоя мъж сте били братя или побратими и затова в тоя живот ти му прощаваш като на брат,а не като на съпруг.“ Разбирате ли, приятели,бях се записала при нея на двудневен вечерен курс за да разбирам по-добре нещата от живота и тази жена нямаше никаква представа за мен, а още по-малко би могла да знае,че 10 минути след като се запознахме на 11 декември 1971г,ние с моя бъдещ мъж си порязахме левите показалци с едно ножче за бръснене и се побратимихме по всички правила, след което той ме нарече Мечо, а аз него Батко,защото ми бягаше с 8 години.Белегът и досега си стои.
  Няма да се оливам повече по лични въпроси.Дадох само пример защо и имам доверие на г-жа Мариана Везнева.А с Енергията на Мисълта работя отдавна и ви уверявам, че наистина е Голяма Работа!Та значи,по въпроса за движещите се камъни:1.Правени са изследвания на камъни, наистина много по-малки, поставени във неподвижна вакуумна среда.Установено е,че за определен период от време те се придвижват с милиметри или сантиметри, не помня.2.В дебелите книги пише, че Хеопсовата и другите пирамиди са построени по непозната нам технология,от посветени хора с помощта на Високо Напреднали Същества, които владеят до съвършенство законите на гравитацията и левитацията и могат да поставят в безтегловност и преместят на дълги разтояния огромните скални блокове,като използват за тази цел само Силата на своята Колективна Концентрирана Мисъл, да ги издялат до абсолютна гладкост и да ги подредят и напаснат така, че да устоят на времето и досега и между тях да не може да се промуши даже и джобно ножче.
  По същия начин са били издялани и издигнати и прочутите грамадни скулптори на Великденските острови.Колко им е да си търкалят някакви си скалички из пустинята, може пък там да си играят мисловно на голф,или нещо такова, хем да се забавляват, хем и да ни привлекат вниманието,та да се замислим и за своите възможности и да ги поразработим, а пък и да си поприказваме тука с вас.И въпреки, че наистина се поувлякох, няма да ви оставя без подарък,мои мили чукчаблогъри,и от благодарност , че прочетохте дотук, даром ще ви напиша една даром дадена ми Мисъл на Събуждане и за Разбуждане, от далечната 1998г, която като че ли ми е дадена баш за тоя момент,по силата на неслучайните случайности, а именно:“Търкалящите се камъни мъх не хващат.А вие,хем се търкаляйте, хем мъх хващайте, за да ви вярват хората и да сте им полезни.“
  Скъпи Графе,наистина хванах мъх в блога ти, прощавай, братко и Сродна Душице,че се чувствам като у дома си, но ей сега ще се изтъркалям оттук,та да дам думата и на някой друг.И после пак ще дойда с благодарност,обещавам!
  Искрено и с много обич към любознателните гости и на Вашия , и на моя блог.
  Даскал Мечо

 • Графът  On 27 ноември, 2009 at 00:04

  Даскал Мечо, напълнихте ми душата!
  Усещах си аз, че сте от нашата кръвна група. 🙂

  За камъните и на мен ми се върти нещо такова из главата. Ако се придвижваха в една посока може да се търсят някакви „нормални” ( 🙂 ) причини. Но на втората снимка като гледам следите…
  Но някак не ми се струва приемливо да е просто игра. По ми прилича на знак, подсказка – „хайде, хора, замисляйте се, досетете се”. Май не е случайно, че е избрана местност напълно чиста от „случайни причини” – нещо като лабораторно представен опит.

 • Красимира Славейкова  On 28 ноември, 2009 at 00:15

  Така си е! И за „кръвната група“ 😉 , и за досещането и замислянето, и за лабораторно представения опит.Такива „опити“ аз наричам „подготовка за класно“.Има ги много, и то във всички сфери на живота.Но има и нещо дето ме човърка отвътре и ми „подсказва“ един вид, че току виж „класното“ се окаже матура!Те такива ги вършат Приятелите Отгоре и са много изобретателни когато искат да ни хванат по бели гащи.И са си прави да са строги.Ама и ние не сме вчерашни.И знаете ли,това хубаво време дето се е отворило, събуди Мечо рано, рано, този път и вече не търся значението, а просто намирам естественото място на даваните през годините мисли на събуждане и за рабуждане.И даже няма нужда да ги търся по тетрадките.Просто се сещам за тях веднага.Изглежда, че времето им е дошло.Ето и сега:“Стига сте се готвили!Вече сте готови!“

 • vilford  On 28 ноември, 2009 at 09:56

  Здравейте, Графе!
  🙂
  Харесаха ми любопитните факти. Но ако сте ги сложил като доказателствен материал, че не сте спирал да четете, да знаете, че повечето от нас изобщо не са се съмнявали в това. 😉

  Що се отнася до камъните: би било по-правилно да ги кръстят „тътрещи се“ камъни. Ако подобен ръбест камък се търкаля, следата, която оставя, няма да е толкова равномерна нито като дълбочина, нито като ширина.
  Аз лично подозирам вълка от приказката за трите прасенца – отишъл е там да си тренира дробовете да успяват да издухат и каменна къщичка, че то на глад търпи ли се. Но кой знае – света се напълни със супергерои, а сигурно и на тях им доскучава…
  😆

 • Графът  On 28 ноември, 2009 at 10:20

  Нима приличам на оправдаващ се, vilford? 🙂
  Подозрението към вълка може би е основателно, но там е въпроса – кой е вълкът? 😉

 • Кръстю  On 28 ноември, 2009 at 10:31

  Това ,с камъните ме заинтригува най-вече…Останалите- политико-икономически пируети са ясни…Напред към световната далавера!
  Както казваше един познат :“Бизнесът е проста работа,само, че не е за прости хора“ 🙂
  А ум и добродетели, кой знае защо не са много модно съчетание напоследък по света, а най-вече у нас:-)
  ––
  Напуши ме смях относно заглавието: БАН: Извънземните са около нас, говорихме с тях. (News.dir.bg)– ако е дошло след изцепката на министър Дянков за феодалните БАН-ски старци, дали те не отвръщат на удара – Все едно: Видите ли, заради един младок ,министър, дето даже гласът му не е много убедителен, ще се провали контакта с извънземните…Като ни разкарат, знаете ли колко трудно се подготвят нови контактьори ?!- 🙂
  Прощавайте, днес ми е нещо трудно да см сериозен…

 • Графът  On 28 ноември, 2009 at 10:37

  Честно казано и аз чакам с любопитство някакво продължение на тази история.

 • metchocayti  On 28 ноември, 2009 at 20:07

  Специален поздрав за чукчаблогърите и любознателните им четци и коментатори.И докато гледате и слушате, моля да си помислите като как Бог Отец ще позволи да се унищожи едно ей такова Чудо :
  http://www.vbox7.com/play:86e20751

  🙂

 • metchocayti  On 29 ноември, 2009 at 11:59

  И полека-лека ще стигнем до Истината,пък може и изведнъж да получим просветление!Случва се!

 • metchocayti  On 29 ноември, 2009 at 12:11

  И мен като Кръстю нещо ми е весело днес.А на всичкото отгоре съм обидена на Дянков, че само за БАНски старци говори.Все пак предполагам , че има и две-три БАНски баби поне.Каква е тая управия дето ни пренебрегва,а? 🙂

 • Кръстю  On 29 ноември, 2009 at 13:27

  @metchocayti – Обикновенно бабите от това поколение не се занимават с извънземните на академично ниво. Те ги ползват само като консултанти при врачуването 🙂

 • Графът  On 29 ноември, 2009 at 14:09

  За кои баби говорите? 🙂

  бабите

 • Кръстю  On 29 ноември, 2009 at 14:53

  Страшна работа!Лаптопа е май бая старичък и той, или е от ония, удароустойчивите за военните репортери 🙂
  А сериозно погледнато, доста баби и дядовци се въртят на компютрите най-вече за скайпа- възка с деца и внуци -гурбетчии 🙂

 • Красимира Славейкова  On 4 декември, 2009 at 02:06

  Нови структури в България

  Нова Институция БАБА

  Характеристика:

  Държавната Институция БАБА е напълно независима и неутрална свободна структура с широки връзки и пълномощия.Тя е под пряко Божие Ръководство и е създадена единствено ЗА ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА И ТЯХНОТО РАЗУМНО ВЪЗПИТАНИЕ.

  Нищо и никой не може да спира Бабата да изпълнява Светите си Задължения.За всичките си действия и постъпки тя отговаря пред Бога и съвестта си и има право да не спазва писаните човешки закони ако те се отличават с глупостта да противоречат на природосъобразното и обгрижено отвсякъде
  Духовно израстване и развитие на децата при подходящи условия.

  За своите нужди и особено за нуждите на децата Бабата получава достатъчна заплата по Божията Благодат и Милост.Когато тази заплата зависи от човешките учреждения и останалите държавни институции , работещите в тях са длъжни да мислят като Бога когато я определят.При отказ да проявят Божествено Благоразумие и Щедрост , те подлежат на безпрекословно закриване.

  Бабата работи за Бога безупречно и безплатно и има неизчерпаемо и нерегламентирано време за постигане на радостно и щастливо реализиране на своята мъдрост в грижите за децата и условията , при които тези грижи дават изобилни плодове.Тя е длъжна постоянно да се поддържа като ЧИСТ И ЗДРАВ КАНАЛ за приемане и предаване на БОЖИЯТА ЛЮБОВ и ОБИЧТА на цялата Вселена.

  Когато Бабата загуби своята Светлина, Топлина, Хармония и Сила и децата престанат да я обичат, тя автоматично губи своята Свята Длъжност и се обрича на погрозняване.

  Според броя на децата , за които се грижат Бабите се включват в една или няколко от следните категории:

  1

  Семейна Баба

  2

  Родова Баба

  3

  Махленска Баба

  4

  Квартална Баба

  5

  Училищна Баба

  6

  Общинска Баба

  7

  Областна Баба

  8

  Регионална Баба

  9

  Държавна Баба

  10

  Първите четири длъжности са доброволни, петата се назначава с конкурс , а останалите четири са мисия , за която съответните Баби са информирани навреме и на място по всевъзможни начини.Те имат право да работят тайно или под прикритие, но могат и да кажат на всеуслушание своята титла и длъжност , когато целта им го изисква.

  Първостепенна задача на всяка баба е еднолично или заедно с други подходящи хора и средства да осигури КЪСЧЕ РОДИНА В ПРОСТРАНСТВО ОТ ЛЮБОВ за ВСЯКО БЪЛГАРСКО ДЕТЕ.ЗА ВСЯКО!

  Като следствие на горното разпореждане веднага след оповестяването му пред широката общественост трябва да се заработи на всички нива за изпълнение на Божията Повеля да се създаде и приеме от Парламента ЗАКОН ЗА ОЗЕМЛЯВАНЕ НА ДЕЦАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ НУЖДА И ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ПОГРИЖАТ ЗА ЗЕМЯТА.

  За верността на това изложение и осъзнала напълно своята мисия се подписвам :

  ДЪРЖАВНА БАБА:

  Подпис: CayTi (чете се, но трудно се разбира,поради което обявявам конкурс за дешифриране на подписа на Държавната Баба. Победителят,ако има такъв, ще бъде обявен на Коледа , 2009г., ако не , на следващата Коледа и т.н.)

  В ИЗПЪЛНЕНИЕ ВОЛЯТА НА БОГА Е СИЛАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША.

  И НЕКА ВСИЧКО ТОВА Е ЗА СЛАВА БОЖИЯ!

  АМИН.

  ТАКА Е.

 • Красимира Славейкова  On 4 декември, 2009 at 02:17

  Сори, Графе, ама като технически несъвършена баба, хич не мога да се сетя като как да сложа линк към моя блог, точно за тая подходяща за тук статийка.Ако можеш и имаш време, кажи как става това , моля те. И също как в моя блог да сложа линк към твоя, за да покажа че съм ти фен и да отправя някои четци към него.
  А Институцията БАБА да се чете: Българска Антипартийна Бабина Академия

 • Графът  On 4 декември, 2009 at 09:10

  Щe Ви напиша имейл.

 • Красимира Славейкова  On 10 декември, 2009 at 15:56

  Благодаря сърдечно, получих съобщението Ви в блога, но мейлите ги няма.Не знам какво е станало. 🙂 Адреса е както по-горе
  metcho_cayti@abv.bg

 • Графът  On 10 декември, 2009 at 18:37

  Грешката е, че в първите Ви коментари имаше адрес metcho.cayti@gmail.com 🙂
  Ще ги препратя на сегашния адрес.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: